imidt

Rådgivermøde


Dato og tid

Tirsdag d. 3. oktober 2017 kl. 08:30 til 09:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 28. september 2017 kl. 12:00

Sted

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning
Denmark

Arrangør

imidt
+45 21794267
vtv@vhmidtjylland.dk

RÅDGIVERMØDE 2017

3. oktober i MCH Messecenter Herning

Væksthus Midtjylland bistår årligt 1.200 midtjyske virksomheder med at realisere deres vækst, og bevilger medfinansiering til 3-500 iværksætteres/virksomheders køb af rådgivning ifm. vækst.

Du har nu muligheden for at høre sidste nyt fra Væksthus Midtjylland – en del af imidt, når vi i forbindelse med årets vækstkonference, Veje til Vækst – Dansk Eksportdag, afholder RÅDGIVERMØDE med fokus på samarbejdsmuligheder og de regionale udviklingsprogrammer.

Er du konsulent eller rådgiver inden for eksport, strategi, markedsføring, kapital eller noget helt andet? Eller har du qua dit job brug for indsigt i de regionale udviklingsprogrammer for små- og mellemstore virksomheder i det midtjyske? Så er dette RÅDGIVERMØDE netop tiltænkt dig!

Vil du have øget kendskab til de aktuelle regionale udviklingsprogrammer for små- og mellemstore virksomheder, og vil du høre om dine muligheder for at samarbejde med Væksthus Midtjylland – en del af imidt om de selvsamme programmer, så deltag, når vi tirsdag d. 3. oktober 2017, kl. 8.30-9.30 inviterer på informationsmøde for private rådgivere i MCH Messecenter Herning.

Program:

  • Velkomst
  • Regionale programmer (aktive/på vej)
  • Samarbejde om nye regionale programmer
  • Erhvervspartnerskabet

Vi serverer kaffe fra kl. 8.00.

Efter mødet åbner vi dørene for årets vækstkonference Veje til Vækst – Dansk Eksportdag, hvor du kan møde op mod 1.000 iværksættere, virksomheder og andre rådgivere. Deltagelse er gratis, og du kan tilmelde direkte i nedenstående tilmelding til RÅDGIVERMØDET.

Læs programmet for Veje til Vækst – Dansk Eksportdag www.vejetilvækst.dk

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

imidt
+45 21794267
vtv@vhmidtjylland.dk